joi, 31 octombrie 2019

#Colectiv

Hei, dragilor! Am vrut să scriu despre asta ieri, dar deh... eu sunt mai specială... 😓
30 octombrie 2015... Prima amintire e că m-a sunat tata, Dumnezeu să-l odihnească. Avea glasul gâtuit...
- Fata tatii, vezi pe unde mergi... Să ai grijă de tine, fata tatii!
Apucasem să deschid televizorul. Văzusem... Eram acasă, nu fusesem în niciun pericol... Eram bine merci, în patul meu cald, cu grija părintească lângă mine, ca întotdeauna.
Atunci am înțeles. Ba nu! E mult spus! NU VREAU să înțeleg vreodată! Să simt ce-au simțit mamele și tații aceia... 😪 Am realizat doar că un copil rămâne un copil. La orice vârstă, atâta vreme cât îi trăiesc părinții. O parte din mine s-a bucurat. Că i-am putut spune tatei că sunt bine. Că dragii mei nu plângeau pentru mine. Apoi am plâns toți. Am plâns durerea tinerilor EXECUTAȚI și pe a celor rămași în brațele disperării. Am plâns de furie și de frustrare.
După 4 ani, NIMIC nu s-a schimbat. După 4 ani am rămas cu aceleași sentimente. După 4 ani aceeași nesimțire ridicată la rang de artă a rămas nepedepsită. Aceeași nepăsare crește numărul victimelor vinovate că s-au născut și au trăit aici. Mi-e scârbă, dragilor! Mi-e doar scârbă!!!
Haide bine pa!

Un comentariu:

  1. Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic jucător de vrăji numit Dr. Ogala m-a ajutat să-mi îmbunătățesc relația. Am fost cu sufletul la gură când amantul meu mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine, pentru că o altă doamnă a folosit magie neagră asupra lui. Am plâns și am plâns în fiecare zi, până când s-a înrăutățit atât de mult încât am contactat internetul pentru ajutor, atunci am citit o recenzie pe dr. Ogala, apoi am l-am contactat pentru ajutor în găsirea iubirii și a vieții mele. , m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste puternică și, spre surprinderea mea, după 24 de ore de a face vraja de dragoste, iubitul meu s-a întors în genunchi implorându-mă să-l iert. adresa sa de e-mail: drogalad02@gmail.com WhatsApp +2347049668119 ...

    RăspundețiȘtergere

Gripă

Hei, dragilor! O mai fi vreun român slobod sau îs toți grămadă la "Matei Balș", la mă-sa și la tac-su, să se testeze?... Da' ...